2010-02-08
 02:59:42

Öka självförtroendet (Halv långt )!

Ny Duschad och Ny dumpad och lyssnar på Spinning - Gathania. Majou, kan det bli bättre?

För er som känner att erat självförtroende är på botten här är några tips :

Hårfärgen! Pröva byt hårfärg? Bli blond/brunett för att uppleva något nytt om ni aldrig gjort de.
När min hårfärg är risig har jag sämre självförtroende. Jag trivs i blondt hår , självklart finns det olika nyanser av blondt och förr elle senare så ändras ju färgen. Pröva färga om eller något. Fint hår = Lite bättre självförtroende

Komplimanger! Ta åt dig av alla positiva komplimanger. Även om du själv inte tycker de stämmer in på dig.
Ta aldrig åt dig av det dåliga. Ta endast emot dålig kritik om det är menat för positivt ändamål ex Du rör för mycket på kroppen när du dansar , rör dig lite mindre så blir det bra. Ta inte åt dig när folk säger att du är ful/äcklig ellet dylikt. Det finns alltid människor som är fulare än dig ;)

Förnedra! Men endast tyst för dig själv. Säg aldrig till andra människor att du tycker dom är fula eller äckliga. Men du kan säga det tyst i ditt huvud. Menar mest "Gud vilken ful klädstil, fett fula skor, jag har mycket bättre smak" Man kan förnedra folk på olika sätt, men du ska aldrig säga det högt till människorna! Du vill nog inte själv bli behandlad på det sättet. Det man inte vet, det lider man inte av ;)

Överdriv/lek! Överdriv aldrig så det går överstyr, men du kan ju alltid överdriva lite. Lek att du har bra självförtroende och visa det för människor. När man leker att man har bra förtroende så får man oftast det i slutändan. Du kan ju överdriva lite med att säga att alla vill ha dig, säger personen emot så sägeru bara att " Du är bara avundsjuk" eller " Du vågar bara inte erkänna" ;)

Musik! När du sitter på tåg, eller är ensam. Lyssna på musik som du älskar! Helst techno och sånt du kan shacka loss till. När bra musik kommer i öronen när man sitter på tåg och grejer så brukar oftast jag få bra förtroende och tro att jag ändå är snyggast på tåget, även om jag kanske inte är det.

Tro på dig själv! Men mest av allt, tro på dig själv! I grund och botten får du bra självförtroende om du tror på dig själv! Förnedra inte dig själv, säg aldrig att du har för småbröst eller för stora. Säg att dom passar till dn kropp istället. Finns faktiskt killar som gillar små bröst ifall du har det! Killen ska älska dig för den du är, inte för dina bröst.

KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: